Hvordan endre en ordre
  • 08 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvordan endre en ordre

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Hvordan endre ordrer

Dersom dere trenger å redigere ting som produkter, frakt eller pris på ordren, kan dette gjøres slik:

1. Velg ønsket ordre og trykk på «Rediger»:

NB!
Det kun er mulig å justere prisen nedover eller beholde samme totalsum. Hvis totalsummen på ordren økes vil ikke ordren bli aktivert hos Klarna. Dette gjelder Klarna, Vipps og Mystore Kortbetaling.

4. Når dere har foretatt ønskede endringer, trykker dere på «Lagre ordre» nederst på siden for å lagre endringene på ordren.

NB!

Merk varselet om at oppdatering til status "sendt" her (i redigeringen) ikke vil aktivere betalingen (hos f.eks Klarna, Vipps eller Mystore Kortbetaling). Dette må gjøres på selve ordren som vist i den første veiledningen øverst på denne siden, eller via massebehandling.

5. Trykk på "Gå til ordre X" for å gå tilbake til selve ordren for å fullføre/behandle videre.

NB! Når du trykker "Lagre endringer" så sender vi en melding til Klarna om at vi skal oppdatere transaksjons beløpet, så ikke trykk "Lagre endringer" før dere er sikker på at ordren er endret til slik den skal være.