Kontrollpanelets forside
  • 23 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Kontrollpanelets forside

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Lær hvordan du navigerer og bruker forsiden av kontrollpanelet

Menyvalg

I topplinjen har du tilgang til flere valg som lar deg tilpasse forsiden.

Datovelger

Velg hvilken periode du ønsker å vise tall for

Snarveier

Snarveier for produkter, ordrer, kunder, meny og innhold, design og kundestøtte.

Innstillinger
Velg om du viser verdier inkl. eller ekskl. mva og om du vil inkludere returordrer

Sortering
Sorter de ulike kolonnene med klikk og dra.

Oversikt

Kort beskrivelse av de ulike modulene.

Sammendrag / Siste bestillinger

Her får du en oversikt over ordrene dine, samt direktelinker til siste bestillinger.

Salgsgrafer

Se trender i salget ditt og se hvordan fortjenesten din er.

Info om bruttofortjeneste

Bruttofortjeneste vil kun være synlig for butikkens administratorer.

Gjennomsnittlig ordreverdi og returprosent

Oversikt over gjennomsnittlig ordreverdi og returprosent.

Oversikt over bestillinger og inntekter

Få tall over salget i nettbutikken din.

Bestselgende produkter og merker

Se dine beste produkter og merker over gitt periode. Velg mellom daglig, ukentlig eller månedlig oversikt.