Ordrestatuser
  • 04 Oct 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Ordrestatuser

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Ordrestatuser

Ordrestatuser kan brukes til å organisere dine ordrer bedre, det er også ordrestatusene som setter i gang prosesser med tanke på betaling og utskrift av etiketter.

Du finner ordrestatusene i ditt kontrollpanel i menyen Konfigurasjon > Innstillinger > Ordrestatus

Som standard leveres nettbutikken med følgende ordrestatuser:

• Ikke behandlet(Standard)
  • Under behandling
  • Sendt(Fullført)
  • Kansellert(Kansellert)
  • Returnert

Standard, Fullført og Kansellert er de tre viktigste og vanligste ordrestatusene som setter i gang forskjellige prosesser på de ulike ordrestatusene.

• Standard-statusen vil være første status på innkommende ordrer og har ingen andre egenskaper.
  • Fullført-statusen vil aktivere betalingen/transaksjonen på ordrer betalt med Klarna, Vipps, Mystore Kortbetaling o.l. Fullført-statusen vil også åpne for tripletex-overføring og utskrift av etikett via Logistra, hvis man har disse tjenestene installert.
  • Kansellert er egenskap som vil kansellere en reservasjon (Klarna, Vipps, Mystore Kortbetanling) hvis en ordre/transaksjon IKKE er blitt satt fullført (Sendt).
    Du vil også få valget om å legge varene tilbake på lager.

I tillegg til å bestemme egenskaper for ordrestatusene kan du endre følgende:

• Legge til/fjerne ordrestatuser
  • Endre navn på eksisterende ordrestatuser. Her kan du også sette forskjellige navn for administratorer og kunder