Send handlekurv på SMS
  • 23 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Send handlekurv på SMS

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Introduksjon

Med denne funksjonen kan du la kunder fullføre ordren i nettbutikken. Ordren vil da ikke komme inn som en vanlig nettbutikkordre, og vil ikke være en del av dagsoppgjøret i datakassen.

Kom i gang

For å aktivere Send handlekurv på SMS går du i kontrollpanelet til Konfigurasjon > Generelt > POS og finner innstillingen nederst på siden. Du kan også søke den opp via Konfigurasjon > Generelt > Søk

Når innstillingen er aktivert kan du restarte datakasse-appen (sveip ut, åpne appen). Du vil nå ha en ny betalingsknapp for Send handlekurv på SMS under Flere valg.

Bruk av Send handlekurv på SMS

1. Legg ønskede produkter i handlekurv

2. Trykk Flere valg via betalingsknappene

3. Trykk Send handlekurv på SMS

4. Modal åpnes og mobilnummer til kunde slås inn

5. Trykk send SMS

6. Kunde mottar link til checkout i nettbutikk med produktene lagt til

7. Kunde kan nå fullføre ordre i nettbutikk med ønsket betalingsmetode