Angrerettskjema
  • 22 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Angrerettskjema

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

1. Angrerettsskjema brukes av kunder som ønsker å angre et kjøp gjort over internett eller telefonen. I kontrollpanelet genereres det angrerettskjema automatisk via ordrebehandlingen.

Automatisk sending av angrerettsskjema

I kontrollpanelet kan du velge om angrerettsskjema skal sendes automatisk på e-post når en ordre fullføres.

1. Gå til "Ordrer/Kunder > Behandle ordre"
    2. Trykk på tannhjul-ikonet
    3. Deretter endrer du "Standard sending av angrerettskjema" til enten "Ja" eller "Nei".
    4. Angrerettsskjemaet ligger også ferdig utfylt inne på fullførte ordre.

Se hvordan ⬇️

FAQ

Hvor finner du angrerettskjema?

Inne på hver enkelt ordre kan du se kundens angrerettskjema. Kundens og butikkens informasjon fylles automatisk inn.

Kan man legge til ekstra informasjon i angrerettskjema?

Ja, du kan velge å legge til tilleggsinformasjon i bunnen av angrerettsskjema.

1. Naviger til Apps > Innstillinger
    2. Søk etter "Angrerettskjema".
    3. Trykk på "Ekstra info".
    4. Legg inn informasjonen du ønsker å legge til.
    Se hvordan ⬇️

Informasjonen som legges inn her vises på angrerettskjemaets andre side.
NB!
Det vil kun være mulig å legge inn ønsket tilleggsinformasjon i angrerettskjemaet og det vil ikke være mulig å fjerne standard, lovpålagt innhold.