Bank-ID installasjon

Hvordan legger du inn aldersverifisering?

Under Produktkatalog > Produkter kan du gå inn på hvert enkelt produkt som skal ha sjekk av aldersgrense, og legge til Tag "Age_check" og sett verdien til "1" og oppdater produktet.

Produktet vil nå være merket, og hvis produktet blir lagt i kassen, både i Klarna Checkout og Hurtigkassen, vil kunden bli tatt til en ny side for aldersverifisering ved hjelp av BankID.

Godkjente ordre bli grønn - ikke godkjente ordre blir rød

I selve ordrebehandlingen, vil ordrer som ikke er godkjent gjennom aldersverifisering bli merket med rød og godkjente med grønn.

Eksempel på ikke godkjent ordre: