Bestill betalingsterminal med Visa og Mastercard

For å bestille betalingsterminal og datakasse fra Mystore, kontakt salg@mystore.no eller bestill via vårt kontaktskjema.
Du trenger en Ipad eller Iphone i tillegg til terminal for å bruke datakassen. Du kan også kjøpe øvrig utstyr i vår Hardware store.
Her kan du bestille utstyr i vår Hardware store

Når vi har mottatt din bestilling får du en link der du må fylle inn informasjon relatert til bedrift og konto. Når søknaden er klar så sender vi ut terminal til dere. Det tar vanligvis mindre enn 48 timer før din søknad er ferdig behandlet.