Betalingsmoduler
  • 20 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Betalingsmoduler

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Hvis du ønsker å tilby betalingsmetoder til f.eks bedriftskunder er det nyttig å benytte betalingsmetodene som du finner under.

Betalingsmoduler

Betalingsmetodene som du finner under Konfigurasjon > Betalingsmoduler, vil bli tilgjengelig i Mystore Hurtigkasse.

Merk!
Disse betalingsmetodene er ikke kompatibel med Klarna Checkout (Kun Vipps) og vil kun være synlig i bedriftskassen (hurtigkassen).

Vipps

Vi tilbyr Vipps som betalingsløsning til din nettbutikk. Vipps vil være tilgjengelig både i Klarna Checkout og i Hurtigkassen. Du kan bestille Vipps via denne linken

Faktura vedlagt

Dette valget gjøre at kundene kan velge betaling med faktura i kassen. Nettbutikken vil da måtte opprette en manuell faktura og sende kunden. Systemet utfører ingen mottak av betaling, dette må du selv sørge for i etterkant. Det er heller ikke støtte for generering av KID nr på faktura.

Forskuddsbetaling

Dette valget gjør at kundene kan bestille varer i nettbutikk, og overfører ordrebeløpet til nettbutikkens konto, og så sørger dere for at varene blir sendt kunden. Systemet utfører ingen mottak av betaling, dette må du selv sørge for i etterkant.

Klarna Delbetaling

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Klarna Sommerkampanje

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Klarna - Faktura (NO)

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Klarna for svenske kunder

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Paypal Checkout Express

Hvis du ønsker betalingsløsning via PayPal, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside https://apps.mystore.no/products/paypal

Postoppkrav

Denne modulen gjør det mulig å la kunden velge postoppkrav som betalingsvalg.

Redigerbar tekst, faktura eller forhåndsbetaling

Denne betalingsmodulen fungerer på samme måte som faktura eller forhåndsbetaling. Systemet utfører ingen mottak av betaling, dette må du selv sørge for i etterkant. I denne modulen kan du selv spesifisere hvilken tekst som skal vises på betalingssiden.