Betalingsmoduler

Betalingsmetodene som du finner under Konfigurasjon > Betalingsmoduler, vil bli tilgjengelig i Mystore Hurtigkasse.

DIBS betalingsløsning versjon 4

Hvis du ønsker betalingsløsning via DIBS, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside https://apps.mystore.no/products/dibs2

DIBS betalingsløsning versjon 4 (ekstra modul)

DIBS Versjon 4.0 - Denne kan installeres om du har behov for en ekstra dibs-modul

Faktura vedlagt

Dette valget gjøre at kundene kan velge betaling med faktura i kassen. Nettbutikken vil da måtte opprette en manuell faktura og sende kunden. Systemet utfører ingen mottak av betaling, dette må du selv sørge for i etterkant. Det er heller ikke støtte for generering av KID nr på faktura.

Forskuddsbetaling

Dette valget gjør at kundene kan bestille varer i nettbutikk, og overfører ordrebeløpet til nettbutikkens konto, og så sørger dere for at varene blir sendt kunden. Systemet utfører ingen mottak av betaling, dette må du selv sørge for i etterkant.

Klarna Delbetaling

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Klarna Sommerkampanje

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Klarna - Faktura (NO)

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Klarna for svenske kunder

Hvis dere har Klarna Checkout som betalingsløsning, vil ikke denne betalingsmodulen være nødvendig å installere

Nets Netaxept

Hvis du ønsker betalingsløsning via Nets, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside https://apps.mystore.no/products/nets-netaxept

Paybybill fakturaløsning
Dette er DIBS sin fakturaløsning for sluttkunde. Ta kontakt direkte med DIBS for mer informasjon.

PayEx - Visa/Mastercard

Hvis du ønsker betalingsløsning via PayEx, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside https://apps.mystore.no/products/payex2

Paypal Checkout Express

Hvis du ønsker betalingsløsning via PayPal, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside https://apps.mystore.no/products/paypal

Postoppkrav

Denne modulen gjør det mulig å la kunden velge postoppkrav som betalingsvalg.

Redigerbar tekst, faktura eller forhåndsbetaling

Denne betalingsmodulen fungerer på samme måte som faktura eller forhåndsbetaling. Systemet utfører ingen mottak av betaling, dette må du selv sørge for i etterkant. I denne modulen kan du selv spesifisere hvilken tekst som skal vises på betalingssiden.

Svea Kort

Hvis du ønsker betalingsløsning via Svea, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside

https://apps.mystore.no/products/svea-webpay

Svea Faktura

Hvis du ønsker betalingsløsning via Svea, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside

https://apps.mystore.no/products/svea-webpay

Svea Delbetaling

Hvis du ønsker betalingsløsning via Svea, kan du gjøre en bestilling av denne integrasjon via vår appside

https://apps.mystore.no/products/svea-webpay