Bruk av betalingsterminal

Funksjoner på terminal

Meny
VX690
Trykk 9 og enter-knappen samtidig (grønn knapp). Passord: 0856

VM400
Trykk først 9 og så på enter-knappen (grønn knapp). Passord: 0856

1. Nettverk
Under Nettverk setter man opp terminalen mot ditt trådløse nettverk, oversikt på IP-adresse og du kan sjekke tilkoblingsstatus.
2. Programvare
Her kan du velge å oppdatere programvare manuelt.
3. Konfigurasjon
Du kan her sjekke om du har siste oppdaterte programvare
4. Totalbeløp
Du kan få oversikt på totalbeløp for din terminal, og velge å printe ut denne fra terminalen.
5. Transaksjoner
Du får her en oversikt over alle transaksjoner som gjøres på terminalen. Hvis det er kjøp du er usikker på om er blitt godkjent ved kortbetaling, kan du se status på transaksjonen.
"Approved" så er kjøpet godkjent. "Cancelled" vil si at kjøpet ikke har gått gjennom og blitt godkjent.
6. Slå AV. Dette skrur av din terminal

Steg 1

Her er fremgangsmåte for å koble betalingsterminal til Mystore Datakasse:

• Koble den medfølgende baseenheten (ladestasjon) til strøm og sett terminalen i basen.
  • Slå på terminalen ved å holde inne knapp med Grønn pil og vent til den er på.
  • Hold inne 9 og knapp med grønn pil (Enter) samtidig.(VX690)
    Trykk først 9 og så på enter-knappen. Passord: 0856 (VM400)
  • Skriv inn admin-PIN, 0856 og trykk Enter.
  • Klikk på "Nettverk" og "WI-FI".
  • Trykk "Nettverk" og "Skann" og velg ditt nettverk fra listen.
    Sørg for at terminal og iPad/iPhone er på samme nettverk.
  • Skriv inn passordet til ditt nettverk og trykk Enter. Bekreft passordet ved å trykke "OK"
    "Aktiverer profil" vil vises på skjermen.
  • For å sjekke at du er tilkoblet nettverk, skal det stå et Grønt kryss/V foran nettverksnavnet.
  • Betalingsterminalen er nå klar til bruk.

Steg 2

Før du kan forsette må du ha installert "Mystore Datakasse" på din iPad/iPhone.

• Gå inn i APPen "Datakasse" på din iPad/iPhone.
  • Trykk på "Hovedmeny" oppe i venstre hjørne.
  • Trykk på "Terminalinnstillinger".
  • På betalingsterminalen gjør du nå følgende: Trykk på 9 og Enter samtidig
    Skriv inn admin-PIN, 0856, og trykk Enter.
  • Klikk på "Nettverk".
  • Klikk på Wi-FI og velg "3. TCP/IP settings".
  • IP-adresse står øverst, denne skal du bruke i neste steg.
  • Skriv inn IP-adressen under "Terminal innstillinger" på iPad/iPhone. Trykk lagre.
  • Oppsett er klart når grønt terminalikon vises øverst på din iPad og knappen "Kort" er grønn.

Feilsøking på din terminal, se vår hjelpeartikkel