Ekstra header
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Ekstra header

• Mørk
  • Pdf

Av sikkerhetsmessige årsaker har vi vært nødt å stenge denne funksjonen midlertidig. Ta kontakt med kundeservice om du har kode som skal legges inn i <header>

Article Summary

I vårt kontrollpanel har vi åpnet mulighet for å legge til HTML-kode i head-elementet på nettbutikken, for eksempel Google Ads (tidligere AdWords). Koden kan se slik ut (XXXXXXXXX er din Ads-ID):

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google AdWords:XXXXXXXXX -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-XXXXXXXXX"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-XXXXXXXXX');
</script>

For å legge til HTML:

1. Logg inn i kontrollpanelet i nettbutikken
  2. Gå til Konfigurasjon -> Tekst på sider -> Ekstra header
  3. Fyll inn ønsket HTML-kode og trykk Lagre

Vi støtter følgende typer kode:

• HTML
  • CSS (<style>)
  • JavaScript (<script>)
  • Smarty*

* Koden som legges i dette feltet blir automatisk satt inn i "literal"-tags. For å benytte Smarty, må man bryte ut av disse ved å lukke literal og åpne igjen til slutt. F.eks. {/literal} smarty kode her {literal}.

Du kan lese mer om HTML-kode og head-elementet her: