Enkel ordrehåndtering

Enkel ordrehåndtering er en ny modul i Mystore.
Hensikten med denne modulen er å gjøre ordreflyten enklere ved å la deg skanne en pakkseddel som deretter åpnes i et forenklet ordrevindu.

- Skriv ut pakkseddel

- Samle alle produktene på en bestilling

- Skann strekkode på pakkslippen

- Velg forsendelsesmetode

- Trykk "Send"

Du er ferdig - gå videre til eller scan neste ordre!

Du finner modulen under "Ordrer/Kunder" > "Enkel ordrehåndtering"

NB! Denne funksjonen fungerer bare mot EDI løsningen Logistra.

Oppsett.

Når du starter appen for første gang trenger du å sette opp fraktmetoder og printere.

↑ Inne på "Enkel ordrehåndtering" finner du et tannhjul ved siden av søkefeltet. Dette er innstillings-menyen.

↑ Her velger du hvilken printere som skal benyttes i tjenesten. Om butikken din kun benytter én printer velger kun denne.

↑ Fraktmetoder settes opp på samme måte som printere. Kryss av for fraktmetodene du ønsker å benytte i tjenesten. Om du har et valg for "Hentes i butikk" må også dette velges som en fraktmetode.

PS! Fraktmetoden "Hentes i butikk" vil ikke printe ut fraktetiketter.

Bruk.

↑ I ordrevinduet vises en liste over ordrer til venstre og statistikk til høyre. Både ordrer og statistikk er basert på valgt orderstatus. Du kan veksle mellom ordrestatus øverste i høyre hjørne. Søkefeltet på denne siden brukes både til å skanne en plukkliste og manuelt søke etter ordrer eller kundenavn.
Merk at søkefeltet bare søker innenfor den valgte ordrestatusen.

↑ Du kan klikke hvor som helst på bestillingen for å starte ordrebehandlingen eller skanne ønsket strekkode. Skanning av strekkode starter ordrebehandlingen automatisk.
Det eneste unntaket er hvis du trykker på det grønne informasjonsikonet. Hvis du klikker på dette ikonet, vil du sendes inn til selve ordren.

↑ Etter at ordreprosessen er aktivert, vises et nytt vindu. Her kan du velge hvilken skriver og forsendelsesmetode du vil bruke.
Hvis din butikk bare har en skriver, vises den ikke som et alternativ.
Neste trinn vil være tilgjengelig når frakt / skriver er valgt.

↑ Etter å ha valgt en leveringsmetode, kan du justere antall kolli på forsendelsen.
Å øke antallet vil åpne en ekstra innstilling der vekten kan justeres. Se nedenfor.

↑ Justering av "antall kolli" vil gi flere valg for å justere vekten på hver pakke.

↑ Hvis den totale vekten på ordren, er over eller under ordrevekten, vil det dukke opp en advarsel som bildet over viser.

↑ Etter du velger "Send ordre" vil du få opp et vindu som viser flere steg som blir fullført.

↑ Bekreftelse av at bestillingen er sendt får du nå, og du omdirigeres til startsiden.

↑ Etter at du er sendt til landingssiden vises hver status for ordren du nettopp har behandlet.

↑ Søkefeltet har autostart, så det er klart for neste ordre som skal skannes.

Promovideo

Appen "Enkel ordrehåndtering" bestiller du her!