Får jeg hjelp til å sette opp butikken min?

Hos Mystore.no trenger du verken være designer eller programmerer. Du setter enkelt opp din nettbutikk med ønsket innhold, som annonsebannere og produkter. Med en valgfri designmal kan du enkelt tilpasse din nettbutikk.

Om du allerede har en nettbutikk hos Mystore eller har en demobutikk, kan du alltid ta kontakt med vår supportavdeling.

Vårt supportteam er alltid til tjeneste hos oss. Jobben til våre dyktige medarbeidere er å støtte og hjelpe dere om behovet skulle melde seg. Ring eller send oss en e-post for å få hjelp. Support er alltid inkludert i våre pakker.
Her finner du våre kontaktopplysninger

Konfigurasjon og opplæring

Hvis dere ønsker det, tilbyr Mystore konfigurasjon og opplæring. Dette innebærer at vi utfører første konfigurasjon av designet.

Etter installasjon av designet, tilbyr vi en gjennomgang av mulige innstillinger i kontrollpanelet, slik at dere selv kan administrere dette.
Les mer om konfigurasjon og opplæring

Design av bannerannonser

Vi tilbyr ett ferdig design av hovedannonsen og én rad med fire bannere på forsiden, eventuelt en ekstra rad med bannere om dere ønsker det.

Designer kan bruke bilder fra sidene deres, fra vårt bildearkiv, eller dere kan sende inn bilder dere selv ønsker at vi skal bruke.
Les mer om design av bannerannonser