Hurtigoppdatering

1. Gå til Produktkatalog -> Hurtigoppdatering
  2. Bruk filtrene til å finne frem til de produktene som skal oppdateres, og trykk på :
  • Velg deretter hva som skal oppdateres, ved å huke av på relevante kolonner:
  • Du kan nå endre på informasjonen i de valgte kolonnene(endringer trer i kraft automatisk):
  • Det er kun mulig å justere innpris på produktet i Hurtigoppdatering. For å endre innpris på varianter, går du inn på det aktuelle produkter og gjør endringen under "Varianter"