Hurtigvisning av bilder

Med denne tjenesten vil kunden raskt se flere produktbilder på forsiden eller på en kategoriside. Dette vises hvis det er lagt inn to eller flere bilder av produktet. Hurtigvisningen fungerer ved at kunden setter musepekeren på produktet så vil flere bilder vises. Det vil også være et lite ikon, en liten prikk, som indikerer at det er flere bilder på produktet.

Tjenesten fungerer kun på designmalene Barcelona, Berlin og Paris.

Ekstra bilder vil ikke vises på personalisert shopping.

Her kan du bestille "Hurtigvisning av bilder".

Hvordan slår jeg av hurtigvisningen?

Når tjenesten er installert kan du slå av og på visningen under "Design", "Designinnstillinger", "Oppsett av produktbokser", "Generelle innstillinger" og "Vis ekstra bilde i produktbokser".