Hvordan oppretter jeg en nettbutikk?

Det er enkelt å komme i gang med din nettbutikk hos Mystore.
Her kan du starte med å opprette en demobutikk

Når du har opprettet en demobutikk, kan du med en gang begynne med å sette opp nettbutikken slik du ønsker at den skal fremstå. Velg et design og så er det bare å begynne å legge inn produkter. Følg vår guide og ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe. Vi har lang erfaring med dette og hjelper deg mer enn gjerne.

Aktivere nettbutikken
Ønsker du å aktivere nettbutikken, kan du nederst i kontrollpanelet velge "Aktiver butikken":

Alt av innhold som du har opprettet i demobutikken, vil fortsatt bli bevart når du velger å aktivere nettbutikken hos Mystore.
Her finner du en oversikt over våre priser