Hvordan sier jeg opp nettbutikken min?

Om du ønsker å si opp din avtale med Mystore.no sender du en oppsigelse fra kontrollpanelet i nettbutikken.

Vi gjør deg oppmerksom på at allerede sendte faktura på hosting og drift må betales selv om en oppsigelse sendes. Du kan si opp avtalen når du måtte ønske det. Alle avtaler løper ut perioden de er fakturert for.

Fremgangsmåte for å si opp avtalen:

• Gå til forsiden i Kontrollpanelet
  • Velg "Din konto" øverst til høyre
  • Velg "Oppsigelse"
  • Følg instruksjonene på skjermen

Ønsker du å stenge nettbutikken før avtaleperioden har løpt ut?

Om du ønsker å stenge din butikk før avtaleperioden har løpt ut kan du gjøre dette under "Konfigurasjon" -> "Generelt".