Hvorfor beregnes ikke MVA riktig?

Hvis merverdiavgift (MVA) ikke beregnes korrekt i din nettbutikk er det helt klart at noe er galt.

Det er mange faktorer som spiller inn for å få MVA beregnet korrekt. Om MVA ikke beregnes
korrekt kan dere gjøre en sjekk på følgende:

Konfigurasjon -> Generelt: Er det huket av for «Vis priser inkl. mva»?

Konfigurasjon -> Betaling/Frakt/Ordre -> Ordre total: Er «Vis MVA» satt som "True" eller "False"?

Produktkatalog -> Produkter -> "Generelt": Er "Mervavgift (MVA)" satt til riktig MVA klasse, 0 %, 15 % eller 25 %?