Instagram-feed i nettbutikken

Instagram-feed kan bestilles fra vår appside

For at du fortsatt skal kunne vise bilder fra Instagram-feed i din nettbutikk, må du gjøre følgende i ditt kontrollpanel:
1. Klikk "Verktøy" > "Instagram" og du vil bli sendt videre til en ny side.

2. I dette bildet klikker du på "Start verifisering"

3. På denne siden logger du inn med din Instagramkonto som bildene skal vises fra:

4. På denne siden verifiserer du og trykker "Godkjenn":

5. Du har nå oppdatert slik at Instagram-feed fortsatt vises i din nettbutikk.
Du kan så velge "Gå tilbake til kontrollpanelet"

Hvis du ønsker å skru av og på visningen av Instagram-feed i nettbutikken, kan dette gjøres under "Konfigurasjon" > "Generelt" > "Utseende" og "Instagram"

Video som går gjennom stegene for å oppdatere Instagram-feed i nettbutikken: