Installasjonsveileder terminal V400M

I denne artikkelen går vi kjapt gjennom oppsettet av vår nyeste terminal V400M. Hvis dere følger instruksjonene under skal dere få terminalen opp å gå i løpet av kort tid.

Koble terminalen til et trådløst nettverk.

På terminalen: Trykk 9 → Grønn sirkel → 0856 → Grønn sirkel. Nå trykker dere på Nettverk → Wi-Fi, for å koble til et nettverk trykker dere på plusstegnet.

Terminalen er tilkoblet nettverket når det trådløse symbolet og en grønn prikk vises til høyre for nettverksnavnet.

2: Koble terminalen til datakassen
Så snart terminalen er tilkoblet et nettverk kan dere koble den til datakassen. Dette gjøres enten ved å trykke på terminalsymbolet i datakassens topplinje, eller ved å trykke på hovedmenyen (tre streker) i venstre hjørne for så å velge “Terminalinnstillinger”.

I denne menyen trykker dere på “Koble til” for så å velge V400M. Hvis terminalen er tilkoblet nettverk og står på forsiden med Mystore.no logoen synlig vil terminalens serienummer dukke opp i en liste. Her trykker dere på “Koble til”. Når terminalsymbolet i topplinjen blir grønt er terminalen tilkoblet.

Hvis dere har spørsmål er vi tilgjengelig på chat via www.mystore.no eller epost på kundeservice@mystore.no

Lykke til med deres nye terminal!