Installer Klarna Payments

Denne artikkelen forklarer hvordan du installerer Klarna Payment i din kasse.
MERK, dette er ikke en veiledning på hvordan du installerer klarna checkout, Du finner mer info om denne her.
https://apps.mystore.no/products/klarna-checkout2

1. Hent api-Nøkler fra klarna sin portal

-Logg inn på din konto på eu.portal.klarna.com

-Trykk på Settings -> API Credentials

-Trykk på

- Kopier brukernavnet og nøklene, disse skal legges inn i nettbutikken i neste trinn

2. konfigurer betalingsmetoden i nettbutikken

-Logg inn i kontrollpanelet til din nettbutikk

-Gå til Konfigurasjon -> betalingsmetoder

-Velg "Klarna Payments" og installer denne.

- Lim Inn Nøklene og lagre

3. Kontroller at betalingsmetoden fungerer i din butikk

-fullfør en kjøp som vanlig kunde i butikken for og sjekke at alt fungerer som forventet

4. Avinstaller gamle klarnametoder

Dersom du har hatt klarna installert i din butikk tidligere, så må du huske og av-installere de to gamle betalings-modulene