Installere Mystore Datakasse på Ipad/Iphone

Før du kan ta i bruk datakassen må du ha en avtale om bruk med Mystore.no.

1. På din iPad/iPhone, gå til AppStore
  2. Søk etter appen "Mystore Datakasse"
  3. Last ned og installer
  4. Når appen er installert, åpne opp "Mystore Datakasse"
  5. Du får spørsmål om adressen til din butikk.
    Adressen kan være type navn.mypos.no(ikke domenenavnet til din butikk)
  6. I neste steg logg på med brukernavn og passord.( det samme som du logger inn i mystore kontrollpanel med)
  7. Datakassen er nå klar til bruk.

Se vår artikkel Generell informasjon om Datakasse

For å sette opp terminal og annen maskinvare mot Datakasse, se våre artikler under "INSTALLASJON OG OPPSETT" i vårt hjelpesenter

NB!
Hvis appen spør deg om å slå på stedstjenester, slå dette på.
Betalingsterminalen trenger stedstjenester for å virke.