Kansellere ordrer

Hvis en kunde feilbestiller eller angrer en bestilling, og varen ikke er satt til "Sendt", oppdaterer du ordren til "Kansellert".

Da vil ordren også kanselleres hos Klarna og det vil ikke bli sendt ut faktura til kunden.

1. Gå til Ordrer/Kunder -> Behandle ordrer
  2. Trykk på ønsket ordre for behandling i ordrelisten(benytt filtre for lettere navigering blant mange ordre)
  3. Velg «Detaljer«:
  4. Endre ordrestatus til “Kansellert”

5.  Det er viktig å krysse av på om dere ønsker å legge varene fra denne ordren tilbake på lager.

6. Trykk på