Komplett Marketplace

Integrasjon mellom Mystore og Komplett Marketplace handterer blant annet følgende:

• Eksporterer alle produkter til Komplett Marketplace
  • Synkronisering av priser/tilbud/produktinformasjon
  • Ordrer sendes fra Komplett til din nettbutikk

For å få på plass en integrasjon mellom din nettbutikk hos Mystore.no og Komplett må følgende være på plass:

• En avtale med Komplett Marketplace er signert. Ta kontakt med Hugo Rask-Jensen på hugo.rask-jensen@komplett.com for å sette i gang dette.
  • Du har fått en brukerkonto på Komplett Marketplace.

Når dette er på plass er fremgangsmåten følgende:

Steg 1.

Du vil motta få en API-nøkkel fra Komplett Marketplace, eller du kan logge inn hos Komplett for å hente API-nøkkelen.

API nøkkelen sender du til kundeservice@mystore.no så hjelper vi til å sette opp integrasjon mot Komplett.
Selve integrasjon koster 499,-/mnd og 2500 i etablering.

Når integrasjon er på plass vil produkter/priser/lagerstatus/beskrivelser settes opp og synkroniseres med Komplett.no

Steg 2.

En full eksport av produktinfo hentes ut i Mystore kontrollpanelet fra "Verktøy > Komplett Marketplace" (/kontrollpanel/komplett-marketplace2.php). Trykk knappen "Start ny eksport". Generering av eksportfilen vil skje i bakgrunnen og kan ta litt, så ta en kopp kaffe og oppdater siden etter noen minutter. Da vil det ligge en ny fil i listen under som heter "km_export_XXXXXXXXXX.csv". Last ned filen til din datamaskin.

Steg 3.

Eksporten du genererte i Steg 2 skal nå brukes i Komplett Marketplace Kontrollpanelet for å lage en "mapping", slik at komplett vet hvor kategorier, produsenter osv. fra Mystore skal legges hos komplett.
Dette er en manuell jobb som må gjøres for å få dine produkter lagt til i riktige kategorier på Komplett.no
Ta kontakt med Komplett dersom du trenger hjelp til dette.

Steg 4.

Når mappingen er satt opp og produkter er lagt til hos komplett, kan priser overføres. Priser overføres hver gang ett produkt er oppdatert men ved førstegangsoppsett kan det være nyttig og eksportere alle priser. Under fanen tilbud på samme side i mystore kontrollpanelet finnes en kanpp for dette.

Ekskludering av produkter

Dersom man ønsker å eksludere enkelte produkter kan man legge til taggen "exclude_from_marketplace" på produktet.

Ordrebehandling

Ordrebehandling vil foregå på vanlig måte. Ordrene fra Komplett marketplace vil være markert med "Komplett Marketplace".
Merk at man ikke trenger sende e-post/SMS til kunder. Merknader går til kunde via Komplett Marketplace.

Her er en liten film som beskriver hvordan integrasjon fungerer i praksis