Hvordan opprette produkter
  • 13 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvordan opprette produkter

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Her går vi gjennom hvordan man administerer produktkatalogen i kontrollpanelet.

Videogjennomgang

Se video hvordan man oppretter produkter

Opprett produkt

For å opprette et produkt navigerer du først til Produktkatalog > Produkter. Her får du tilgang til siden der kategorier og produkter administreres.

Steg for steg

1: Trykk på +produkt for å opprette nytt produkt.

2: Legg til produktinformasjon.

Generelt

Navn
Gi produktet et navn

Synlighet
Velg om produktet skal være aktivt, skjult eller deaktivert

Artikkelnummer leverandør
Legg inn artikkelnummeret til leverandøren (intern info)

Notat
Legg inn et evt. notat (intern info)

Lagerlokasjon
Legg inn din lagerlokasjon (intern info)

Kategorier
Legg til kategoriene produktet skal ligge i

Merverdiavgift
Velg hvilken MVA produktet har

Innkjøpspris
Legg til innkjøpsprisen. NB! Dette er viktig for å få riktige lagerrapporter. Les mer.

Dato tilgjengelig
Velg når produktet skal være tilgjengelig

Salgspris inkl.mva
Legg inn salgsprisen inkludert mva.

Salgspris ekskl.mva
Legg inn salgsprisen ekskludert mva.

Artikkelnummer
Legg til ditt artikkelnummer (vises for kunde)

Strekkode (EAN/GTIN)
Legg til en unik strekkode. Les mer.

Vekt (gram)
Legg inn produktets vekt. Les mer.

Produsent
Legg inn produktets produsent. Les mer.

Type knapp
Velg hvilken knapp produktet skal ha

Varianter

Legg inn varianter på produktene. Dette kan f.eks være størrelse eller farge.

Les mer om varianter (LEGG TIL LINK)

Tilbud

Tilbud kan aktiveres og administreres på flere måter, og på produktsiden kan du se om produktet har tilbudspris.

Lagergrupper

Lagergrupper er tilgjengelig for deg med avansert lagerstyring. Lagergruppene lar deg bestemme hvordan ulike produkter skal oppføre seg basert på lagersaldoen. Et eksempel kan være at produkter fra en produsent skal overselges, mens produkter fra en annen produsent ikke kan overselges.

Les mer om lagergrupper (LEGG TIL LINK)

Tags

Tags brukes til å få produkter til å oppføre seg på en spesifikk måte. Det vanligste er å gjøre et produkt om til et gavekort.

Les mer om gavekort (LEGG TIL LINK)

SEO

Her legger du inn søkemotoroptimalisering på produktene dine.

Les mer om SEO på produktsider (LEGG TIL LINK)

Innkjøp

Dersom produktet ligger i et innkjøp vil du ha oversikt over disse her.

Les mer om innkjøp (LEGG TIL LINK)

Logg

Her finner du en logg over endringer som er gjort på produktsiden. Endringer som gjøres andre steder (via API, kampanjesenter osv.) vises ikke her.