Logistra

Dette er den mest strømlinjeformede EDI-integrasjonen vi har. Integrasjonen støtter både Bring og Postnord.

Du trenger også skriver/router som leveres av Logistra

Se oversikt over skrivere og router

Her finner dere en oversikt over forskjellige pakker og priser fra Logistra

Appen kan bestilles her

Hvordan appen fungerer.

Når du endrer ordrestatus til "Sendt" (fullført ordre) vil du få en meny for å skrive ut fraktetikett. Denne menyen hentes direkte fra ditt kundeforhold hos Logistra. Basert på fraktmetoden din kunde har valgt så prøver den og å vise etiketten som er riktig.

Dersom du trykker på "Del forsendelsen i flere kolli" vil du kunne dele ordren opp og tilegne vekt på de forskjellige pakkene. Da får du en etikett for hvert kolli. Vekten legges inn i kilo, ved desimaler er det viktig at du bruker punktum, ikke komma.

Du kan printe ut ved å gå inn på hver ordre og endre ordrestatus til "Sendt" som bildet over viser, eller velge å massbehandle utskrift av fraktetiketter ved å markere flere ordrer som bildet under viser.

Integrasjonen har støtte for flere skrivere, for eksempel RFID. Dersom du har dette kan du si i fra til oss på kundeservice@mystore.no så vil vi skru på denne funksjonaliteten.