Nedlastbar PDF og digitalt produkt

Denne appen lar deg selge digitale produkter som PDF-filer, bilder eller lignende. Dette gjøres ved å legge til en link på produktene, denne linken blir tilgjengelig til dine kunder gjennom ordrebekreftelsen og "min konto".

Hvordan appen fungerer.

Når appen er installert vil du få et nytt valg på dine varianter som heter "lenke". Her kan du lime inn linken til filen du vil tilby dine kunder. Filen kan du laste opp hvor som helst, enten hos en ekstern leverandør som Dropbox eller Google Drive, eller i din egen nettbutikk. Hvis du ønsker å laste opp filene i din egen nettbutikk må dette lastes opp via FTP. Ta kontakt med kundeservice@mystore.no hvis du ønsker dette.

Når en kunde handler et produkt med link lagt inn vil filen bli gjort tilgjengelig for nedlasting med en gang. Det første kunden ser er en link fra siden som bekrefter kjøpet.

På "min konto" vil de som har kjøpt digitale produkter se en egen side som heter "Nedlastbare filer".

På denne siden vil du se alle filene du tidligere har kjøpt, med link for å laste de ned.

Det vil og ligge en link i ordrebekreftelsen som blir sendt på epost til kunden. Dersom det skulle være ønskelig å endre teksten i eposten eller på siden som bekrefter kjøpet kan du ta kontakt med kundeservice@mystore.no

Ting å huske på:

• Denne appen inkluderer ingen funksjonalitet for å sikre filene du laster opp. De som har kjøpt filene vil ha mulighet til å sende filene videre til hvem de måtte ønske. Det kan være lurt å legge til et punkt i dine salgsbetingelser for å forhindre dette. Ellers finnes det og løsninger for å sikre filene dine.
  • Appen fungerer i designmalene Berlin, Barcelona og Paris.