Nyhetsbrev - e-postmarkedsføring
  • 29 Nov 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Nyhetsbrev - e-postmarkedsføring

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Nyhetsbrev kan være en enkel og fin måte å nå ut til dine kunder. På vår plattform har du mulighet til å bruke integrasjon mot MailMojo eller MailChimp.

MailMojo

MailMojo er blant Norges ledende systemer innenfor e-postmarkedsføring, og gir deg full integrasjon mellom Mystore og MailMojo.

MailMojo installeres direkte i Mystore Kontrollpanel, som gjør at du får tilgang til MailMojo sin portal i kontrollpanelet som MailMojo styrer.

I tillegg får du:

• Norsk support
  • Støtter import og eksport av kundelister
  • Produktvelger som enkelt lar deg sette inn informasjon om et produkt i nyhetsbrevet. Inkluderer bilder og link direkte til produktsiden i nettbutikken
  • Du kan gratis installere og prøve MailMojo-appen i din Mystore-butikk. Dersom du senere ønsker å starte et abonnement kan du gjøre dette direkte i appen.

Hvis du har spørsmål knyttet til integrasjonen kontakt MailMojo på E-post: hjelp@mailmojo.no eller telefon 21 42 30 30.

Bestill integrasjon mot MailMojo på vår appside

MailChimp

MailChimp gjør det enkelt for deg å lage gode nyhetsbrev som ser bra ut. Integrasjonen mot MailChimp er en ren nyhetsbrev-integrasjon, der systemet henter nye abonnenter og fjerner abonnenter automatisk.

I tillegg får du:

• MailChimp er en web-basert integrasjon. Krever ingen installasjon eller nedlasting av programvare
  • Støtter import og eksport av kundelister
  • Med gratisversjonen kan du sende opptil 12 000 nyhetsbrev i måneden
  • Med gratisversjonen kan du lagre opptil 2000 kunder

Hvis har spørsmål knyttet til tjenesten kontakt MailChimp her.

Koble opp MailChimp

For å koble opp MailChimp mot Mystore naviger til Verktøy -> Nyhetsbrev, velg deretter MailChimp.

Legg inn din API-nøkkel fra MailChimp og trykk "Lagre nøkkel".

Følg så oppsettet på skjermen for å fullføre integrasjonen.

API-nøkkel - hva er det?

API-nøkkel brukes for å opprette en forbindelse mellom tjenestene.
Nøkkelen er unik for deg og sørger for at de rette kontoene blir koblet sammen.

Finn API-nøkkel
For å finne, eller opprette, API-nøkkel i MailChimp går du til din profil og trykker "Account". Velg deretter "Extras" og "API keys".

Under Your API keys finner du allerede eksisterende nøkler og du kan opprette nye.

Du kan lese mer i MailChimp sin egen artikkel her →