Kassapunkter
  • 27 Feb 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Kassapunkter

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Et kassapunkt kan være en fysisk plassering i butikk eller en portabel enhet som benyttes av en bruker.

I Mystore er kassapunkter koblet opp mot administratorer (brukere). Hver administrator får en kasse-ID, som da definerer kassapunktet. Altså vil innlogget administrator (i appen) alltid være gjeldene kassapunkt på en gitt kasse.

Innlogget administrator/bruker (i datakassen) kaller vi for hovedbruker

Du kan velge om kassapunktet skal være en fast generisk bruker som ikke endres per kasse – f. eks Kasse 1, som da blir fast hovedbruker på en gitt kasse/ipad – eller om det til en hver tid er den individuelle brukeren/ansattes brukerkonto som definerer kassapunktet.

Hvert kassepunkt vil ha sin egen z-rapport, men du vil ha en ryddig oversikt på alle kassepunktenes z-rapporter i kontrollpanelet under Rapporter > Datakasse > Z-rapport.

Hvordan legge til brukere

1. I kontrollpanelet; gå til Konfigurasjon > Administratorer
  2. Klikk på Legg til bruker øverst til høyre
  3. Legg inn detaljene for den nye brukeren og klikk Lagre