Opprette manuell faktura
  • 08 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Opprette manuell faktura

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Denne artikkelen tar for seg hvordan man setter opp faktura i kontrollpanelet som kan brukes ved sending av ordrer.

Viktig ang. fakturering ⚠️

Systemet vårt er ikke tilrettelagt for fakturering av kunder, våre faktura er ikke nedlastbare som SAF-T format.

Da anbefaler vi integrasjon mot regnskapsprogram som Tripletex eller et regnskapsprogram du allerede bruker.
Se på vår appside for hvilke regnskapsintegrasjoner vi støtter

Hvis du ønsker å opprette en faktura på en ordre, kan du trykke detaljer på aktuell ordre og scroll ned til oppdatering.

1. "Opprett regnskapsbilag" (hos noen vil det stå "Opprett faktura").
  2. Du vil også få et valg om hvor mange dager faktura skal ha til forfall.
  3. Velg hvem som skal motta faktura, e-post i ordren er standard.
  4. Velg "Oppdater ordre", og faktura og fakturanummer blir opprettet på ordren.

Faktura 1

5. Ferdigprodusert faktura vil du finne øverst på ordren.

Faktura 2

Om du ønsker å aktivere avmerking for faktura på dine ordrer så kan du trykke på "Tannhjulet" som vist ovenfor og aktivere valget nedenfor.

Faktura 3