Opprette manuell faktura

Systemet er ikke tilrettelagt for fakturering av kunder. Da anbefaler vi integrasjon mot regnskapsprogram som Tripletex eller et regnskapsprogram du allerede bruker.
Se på vår appside for hvilke regnskapsintegrasjoner vi støtter

Hvis du ønsker å opprette en faktura på ordrer, kan du gå inn på aktuell ordre og huke av for
"Opprett regnskapsbilag".
Du vil også få et valg om hvor mange dager faktura skal ha til forfall.
Velg "Oppdater ordre", og faktura og fakturanummer blir opprettet på ordren.

Når faktura er opprettet, kan du velge om du vil sende kopi av faktura til kunden, opprettet eller sende purring.

Ferdigprodusert faktura vil du finne øverst på ordren.