Ordrestatus - endre navn/legge til.

Som standard leveres nettbutikken med følgende ordrestatuser tilgjengelig:

  • Ikke behandlet(Standard)
  • Under behandling
  • Sendt(Fullført)
  • Kansellert(Kansellert)
  • Returnert

I listen over ser du (Standard), (Fullført), (Kansellert).

(Standard) betyr at alle nye ubehandlede ordrer vil få denne statusen.

(Fullført) betyr at ordren er sendt/ferdig behandlet. En ordre som får denne status vil også automatisk kunne utføre handlinger. Typisk automatisk aktivere en ordre hos Klarna, gi valg om å regnskapsføre en ordre.

(Kansellert) betyr at kunden har kansellert. Her får du da kunne få opp valg om f.eks at en ordre også skal kunne kanselleres hos Klarna eller at varer skal legges tilbake på lager. 

I kontrollpanelet under "Konfigurasjon - Innstillinger - Ordrestatus" kan du gjøre følgende:

  • Legge til/fjerne en ordrestatus
  • Endre navnet på en eksisterende ordrestatus
  • Endre tekst som admin/kunde ser