Overføre eksisterende butikk til Mystore.no

Har du en eksisterende nettbutikk og har lyst til å bytte nettbutikk-leverandør til Mystore.no?

Da har du 2 muligheter:

Cart2Cart
Cart2Cart er ett firma som har spesialisert seg på overføre nettbutikker mellom de fleste nettbutikk-leverandører.

Import fra Excel
Har du muligheten for å eksportere nettbutikken din til en Excel- eller CSV-fil så kan denne appen brukes. Men det involverer ofte en god del manuelt arbeid i forhold til Cart2Cart-løsningen.
Les mer om import av Excel-fil

Hvis ingen av disse løsningene passer for deg kan du ta kontakt med oss på kunderservice@mystore.no så kan vi sjekke om vi kan tilby en mer spesialtilpasset løsning som kan passe for deg.