Passordbeskyttet nettbutikk

Ønsker du muligheten til å kun vise priser til registrerte brukere?

Passordbeskyttet nettbutikk gjør endringer på hvordan eller om produktene dine synes basert på om kundene dine er logget inn eller ikke.

Appen gir deg to valg:

1. Vis produktene dine kun for innloggede kunder og videresend de som besøker nettbutikken din direkte til kontakt oss skjemaet.
  2. Vis produktene dine for alle, men skjul priser og kun la registrerte brukere handle.

Her kan du bestille appen Passordbeskyttet nettbutikk