Plukkliste
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Plukkliste

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Plukklisten er en praktisk verktøy for alle som pakker varer! Listen viser alle produkter som hører til en ordre, sammen med informasjon som lagerstatus, plassering, pris osv.

Åpne plukkliste

Du finner plukklisten ved å gå til Ordrer/Kunder og deretter velge Behandle ordre.

På plukklisten vil hver ordre ha en knapp som heter "Plukkliste". Ved å klikke på denne kan du hente individuelle ordre (1). Du har også muligheten til å behandle flere plukklister samtidig ved å markere ønskede ordrer i oversikten (2).

Nedenfor er et eksempel på en plukkliste:
Ved siden av hvert produkt er det en boks som kan krysses av når varen er plukket på lageret.

Tilpasse plukkliste

Du kan selv tilpasse hva som skal vises på plukkliste og velge mellom to forskjellige design.

For å tilpasse går du til Apps > Innstillinger, finner "Plukkliste" og klikker på tannhjulet.

1. Åpne innstillinger: Klikk på tannhjulet for å åpne innstillinger.
  2. Oppdatering tilgjengelig: ikonet indikerer at det er en oppdatering tilgjengelig. Klikk for å oppdatere.