Produktegenskaper

Med denne appen får du en tabell der produktets nøkkelinformasjon er satt opp på en ryddig, informativ og tydelig måte.

Tekniske spesifikasjoner, bruksområder og mer er vanlige ting å vise fram.

Denne appen er og svært nyttig om du har Filter installert i din nettbutikk, da du kan tilegne verdier på produktene dine som kan brukes mot filter.

Her kan du lese mer om appen Filter

Hvordan appen fungerer

Det finnes to måter å legge til produktegenskaper på produktene dine. Du kan enten gå via produktkatalogen din og legge inn egenskaper på ett og ett produkt. Når appen er installert vil du finne en egen fane når du redigerer produktene dine som heter egenskaper.

Her vil du se om produktet allerede har egenskaper, og du kan trykke deg videre for å legge til egenskaper på produktet. På siden du kommer til kan du da velge å legge til egenskaper for det ene produktet, en hel kategori eller alle produkter fra en produsent.

Den andre metoden er mye lettere om du skal behandle mange produkter samtidig som gjerne ikke vil ha samme egenskaper. Denne siden finner du ved å gå til produktkatalog > produktegenskaper. Her kan du velge hvilken kategori eller produsent du ønsker å se. Du må og velge å redigere produktegenskaper i boksen til høyre.

Når du legger til egenskaper så vil de lagres automatisk.

Produktegenskaper versjon 2 (2019)

Vinteren 2019 ble "Produktegenskaper" oppdatert til versjon 2 som er forenklet og ikke benytter seg av egendefinerte tekstfelter.

Les mer om versjon 2

10 MB