Produsent og leverandør
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Produsent og leverandør

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Produsenter kan legges til i kontrollpanelet, hvor dere så kan knytte produktene opp til disse i ettertid.

Hvordan legge til ny produsent

For å legge til en ny produsent går du i kontrollpanelet til Produktkatalog > Produsenter.

Trykk så på Ny produsent.

Fyll inn informasjon du ønsker å legge til på produsenten.

De forskjellige feltene har forskjellige funksjoner:

• Produsentens navn
    Viser kunden hvem som har produsert produktet
  • Produsentens URL
    Tillater kunden å besøke produsentens hjemmeside
  • Tekst som beskriver produsenten
    Vises som informasjon øverst på siden når kunden velger å se produkter fra en bestemt produsent
  • Meta tittel
    Vises som tittel over den beskrivende teksten. Vises også i tittelfeltet i nettleseren
  • Meta beskrivelse
    Lar Google og andre søkemotorer lettere finne dine sider, ved søk. Bruk derfor ord som potensielle kunder kan søke på i Google eller andre søkemotorer  for å finne dine produkter
  • Produsentens logo
    Vises på produktsidene

Hva med leverandører?

Som du sikkert har lagt merke til er det et felt for leverandører på produsentsiden. En leverandør er kort forklart den som leverer produktene til den aktuelle produsenten.

For eksempel kan Mammut være produsenten, hvor så Mystore Sportsutstyr kan være din leverandør av Mammut.

For å legge til leverandører går du til Produktkatalog > Leverandører.

Her kan du legge inn nye leverandører ved å trykke på + Ny leverandør

Det viktigste å legge inn her vil være hvilken produsent denne leverandøren leverer. I bildet over har vi knyttet leverandøren Test.no mot produsenten Test.