Tripletex

Dersom du benytter deg av Tripletex sitt regnskapsystem eller vurderer å gjøre det, får du mulighet til å integrere systemet mot ditt kontrollpanel med denne appen.

Ordrene dine kan enten overføres som åpne ordre eller registreres som betalinger.

For å få installert Tripletex, gå til ditt Mystore kontrollpanel og inn på
"Apps" > "Gå til Mystore Apps":

På vår appside, søk opp Tripletex og velg "Bestill App":

Du vil så bli tatt inn til kontrollpanel for å fullføre Tripletex-oppsettet.

Følg anvisningen under denne installasjonen, og etter kort tid er Tripletex klar til bruk i ditt Mystore kontrollpanel.
Du vil finne fremgangsmåten for å hente API-nøkkel hos Tripletex her

Oppsett av betalingstyper og regnskapskontoer

Oppsettet av betalingstyper og regnskapskontoer finner du under
Faktura > Innstillinger > Betalingstyper når du er innlogget på tripletex.no.
«Vis på ordre» må være avhuket på de du ønsker å bruke. Er de ikke avhuket vil ikke Mystore finne disse kontoene når du onboarder Tripletex-integrasjonen:

Når installasjonen er fullført, vil dere få muligheten til å sende informasjon om ordre til Tripletex. Dette gjøres ved å endre ordrestatus til det som er definert som "Fullført ordre".

Om ordre overføres til Tripletex som "Faktura" vil de merkes som betalt i Tripletex.

En ordre som overføres som "Ordre" vil kunne bokføres eller faktureres i Tripletex.
Dette valget kan for eksempel brukes om du ønsker å håndtere ordren videre i Tripletex.

Overføre ordrer som allerede er fullført/ forsøkt overført

1. Endre ordrestatus på ordren til under behandling. Ikke oppdater ordren.
  2. Velg så tilbake til den fullførende ordrestatusen, og dialogboksen for overføring til Tripletex vil da dukke opp. Oppdater ordre for å overføre ordren til Tripletex.

NB! Fjern avhuking for "send e-post til kunde" og eventuelt andre valg (angrerettsskjema, Logistra) før oppdatering av ordre hvis dette allerede er sendt til kunde.

Unngå konflikt med kundenummer

1. Logg inn i Tripletex
  2. Gå til Kunde – Kundeinnstillinger
  3. Sett kundenummer til 100000

Unngå konflikt med fakturanummer

1. Logg inn i Tripletex
  2. Gå til Regnskap – Regnskapsinnstillinger – Bilagstyper/nummerserier
  3. Sørg for at fakturaserien ikke kommer i konflikt med din fakturaserie i nettbutikken. Om du er usikker sett denne til f.eks 50000. Nettbutikken sin nummerserie starter som standard på 6000