Utskrift av EAN etiketter

Hvis du ønsker å skrive ut EAN etiketter, kan du gjøre dette ved å gå til:

Verktøy > EAN utskriftssenter i kontrollpanelet.

Velg så hvilken kategori og produkter du ønsker å skrive ut etiketter til.
Velg produkt eller variant, og antall etiketter. Hvis antall står til 0 vil ikke etiketter skrives ut på disse. Det anbefales å skrive ut "Vanlig prislapp liggende (Format: 11354) for best kvalitet.

Det anbefales å bruke etikett type Dymo 11354 for utskrift av etiketter.

Trykk så på "Skriv ut EAN".
Du vil nå få opp etiketten(e) for utskrift i et nytt vindu.
Vinduet under er fra Google Chrome og anbefales å bruke ved utskrift av etiketter:

Sørg for at DYMO LabelWriter er valgt som printer, og at korrekt labels er satt
"11354 Multi-Purpose" og sett "Skalér" til 90. Trykk så på "Skriv ut" og etikettene printes ut

Installasjon Dymo LabelWriter 450 Turbo

Har du ikke installert DYMO LaberWriter skriver, kan du hente driver fra Dymos nettside:
Driver for MAC
Driver for Windows

Når du har installert DYMO LabelWriter, gå til "Skriveregenskaper" for printeren og velg "Innstillinger"

Velg så "Avansert"

Sørg for at papirtype som er valgt er "11354 Multi-Purpose"
Dette er etiketter som er liggende. På etikettesken skal det