Vipps som betalingsmetode

For å kunne ta betalt med Vipps må du først bestille Vipps. Dette kan gjøres ved å logge inn i mystore kontrollpanel og så gå til denne siden og velge "Bestill betalingsløsning"

Når Vipps tjenesten er aktivert vil den ene av de 2 knappene nede i høyre endre seg fra kontant til Vipps.

Når du velger og betale med vipps så må du skrive inn kunden sitt telefonnummer. Kunden vil så få en betalingsforespørsel til sin telefon som må bekreftes på telefonen. Når kjøpet er bekreftet av kunde vil dette bli bekreftet i skjermbildet og kunden får automatisk en sms fra VIPPS. Du vil så få mulighet til å skrive ut kvittering eller returnere til kassen.

Når man velger å betale med Vipps vil man ikke kunne gjennomføre delbetalinger med andre betalingsformer.