Kan jeg lage egne tags på ordrelinjer?
  • 08 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Kan jeg lage egne tags på ordrelinjer?

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Med våre "custom tags" kan du både lage egne tags og massebehandle tags på ordrelinjene.

NB!
Custom tags krever at "Enkel resthåndtering" er installert. Ta kontakt med kundeservice på chat for å få dette aktivert.

Hvordan aktivere

For å aktivere utvidelsen navigerer du til Apps > Innstillinger i ditt kontrollpanel. Her aktiverer du utvidelsen "Custom tags på ordrelinjer".

Tags 1

Hvordan legge til tags

Tags legges til ved å trykke "Tilpass" der tags legges til på ordrelinjen.

Tags 2

Hva er "custom tags"?

Effektiv ordrebehandling er noe vi i Mystore jobber mye med å få til, og dette er en av flere moduler som bidrar til dette. Med custom tags kan du lage fleksible ordrevisninger basert på hvilke tags ordrelinjene har.

Vi har allerede innebygd system-tags i systemet som bl.a. brukes av vårt innkjøpssystem og til manuell resthåndtering o.l. Du kan i tillegg lage dine egne tags for å holde system på ordrelinjer.

Tags 3

Hva kan jeg gjøre med disse nye taggene?

Det viktigste bruksområdet er å lage ordrevisninger.

I eksempelet under har vi laget en ordrevisning via vårt ordrefilter som lister ut alle ordrer som har produkter med taggen "Venter på svar", i et tenkt tilfelle der du har stilt en kunde spørsmål om størrelsen var riktig e.l.

Tags 4

Massebehandling gir økt effektivitet

Som skjermbildet under viser kan du velge flere ordrelinjer og sette samme tag på flere linjer samtidig. Tid spart!

Tags 5