Kan jag skapa mina egna taggar på orderrader?
  • 18 Apr 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Kan jag skapa mina egna taggar på orderrader?

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Med våra anpassade taggar kan du både skapa dina egna taggar och massprocesstaggar på orderraderna.

Så här aktiverar du

Om du vill aktivera tillägget navigerar du till Tillägg > inställningar på kontrollpanelen. Här aktiverar du tillägget "Egna taggar på orderrader".

Så här lägger du till taggar

Taggar läggs till genom att trycka på "Redigera" där taggar läggs till på orderraden.

Vad är "anpassade taggar"?

Effektiv orderhantering är något vi på Acendy jobbar hårt för att uppnå, och detta är en av flera moduler som bidrar till detta. Med anpassade taggar kan du skapa flexibla ordervisningar baserat på vilka taggar dina orderrader har.

Vi har sedan tidigare inbyggda systemtaggar som bland annat används av vårt inköpssystem och för manuell resthantering m.m. Du kan dessutom skapa egna taggar för att hålla systemet på orderrader.

Vad kan jag göra med de nya taggarna?

Det huvudsakliga användningsområdet är att skapa orderdisplayer.

I exemplet nedan har vi skapat en ordervy via vårt orderfilter som listar alla ordrar som har produkter med taggen "Väntar på svar", i ett hypotetiskt fall där du har ställt frågor till en kund om huruvida storleken var korrekt etc.

Massbearbetning ökar effektiviteten

Som skärmbilden nedan visar kan du välja flera orderrader och placera samma tagg på flera rader samtidigt. Sparad tid!