API
  • 30 Jan 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

API

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Mystore.no har et åpent API til både nettbutikk og Datakasse.

Hva kan et API benyttes til?

API står for "Application programming interface" og gjør det mulig for flere systemer å kommuniseres sammen. F.eks kan et API benyttes for at nettbutikken skal kobles til et ERP system, regnskapssystem, fakturasystem, POS løsning, lagerhotell, osv. Mulighetene er mange.

Hvem kan lage en integrasjon mot min nettbutikk/datakasse

Om du er systemutvikler og har forståelse for hva et API er kan du bygge integrasjoner mellom systemer. Om du ikke har forståelse for hva et API er kan du leie inn en 3.part for å bygge en integrasjon mellom de systemene du ønsker. Eksempler å selskap som har spesialisert seg på akkurat dette er E-monkey.no og iizy.no

Teknisk dokumentasjon

Vårt nåværende API videreutvikles fortløpende og er i bruk av mange av våre  Teknisk dokumentasjon for APIet finnes på finnes her.

Om du har spørsmål rundt bruk av API'en, ta gjerne kontakt på kundeservice@mystore.no så setter vi deg i dialog med en utvikler.