Facebook Conversion API Gateway (CAPIG)
  • 17 Jan 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Facebook Conversion API Gateway (CAPIG)

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

FB CAPIG (Facebook Conversion API Gateway) er Facebook´s løsning for å sette opp Conversion API og er også enkel å sette opp.

Det er imidlertid viktig å huske at Conversion API ikke er en magisk løsning. Det vil ikke automatisk forbedre resultatene dine.
Conversion API er mest effektiv når du har et tilstrekkelig stort antall konverteringer å rapportere på.
Hvis du har få konverteringer, kan det hende at du ikke ser noen merkbar forskjell i resultatene dine.

I denne artikkelen forklares det hvordan du setter opp FB CAPIG ved hjelp av stape.io hosting.
Når du har opprettet Facebook CAPIG-beholderen hos Stape.io, lager de en Amazon AWS skyløsning basert på Facebooks krav. De vil håndtere alle oppdateringer for deg.
Stapes FB CAPIG-hosting koster $10 per måned.

Følg instruksene for å sette opp FB CAPIG

1. Opprett en konto hos https://app.stape.io/auth/sign-up
Legg inn din e-postadresse og velg "Global":

Viktig: Legg til en betalingsmetode hos Stape.io innen 24 timer i menyen "Billing".
Dessverre vil de deaktivere ditt oppsett om ikke betalingskort er lagt til innen 24 timer.

2. Når du så er innlogget hos Stape, gå til menypunktet "FB CAPI Getaway" og velg "Create CAPIG":

3. Skriv inn et navn og e-postadressen du vil bruke for å administrere Conversions API.
og velge serverplassering Europe.

4. Velg så betalingsplan "Pay as you go" og "Start 7-day trial"

5. Trykk på "Finish CAPIG setup"

6. Bruk e-postadressen din som du opprettet for din Stape-konto og angi et passord.
Stape lagrer ikke passord til Conversions API Gateway; så det er viktig at du lagrer passordet på et sikkert sted. Klikk på "Create account".

7. Du vil så få tilgang til Conversions API Gateway-miljøet. For å koble til din Meta-piksel, klikk på "Add data source".
(Hvis du får en feilmelding "Oops something went wrond", kan du oppdatere nettleser, så vil du få opp korrekt oppsett)

8. Gå gjennom veiviseren og velg din Meta-pixel.

Vi anbefaler å aktivere Automatisk avansert matching. Det vil bidra til å øke kvaliteten på dine kampanjer.

Når du har fullført veiviseren, vil du se Meta Pixel i Conversions API Gateway-grensesnittet.

Hvis du har utfordringer med oppsettet, så kan du kontakte Stape.io sin support på support@stape.io
For mer informasjon om Facebook Conversion API, finner du i denne artikkelen fra Stape.