Filtrer produkter basert på dato for telling
  • 03 Nov 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Filtrer produkter basert på dato for telling

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Takket være den siste utvidelsen av "Masseendring" er det nå lett å hente et produktutvalg basert på når et produkt siste ble talt, eller ikke talt.

Bruk av masseendring

I verktøyet "Masseendring" (Produktkatalog > Masseending) er det nå lagt til to nye kolonner og to nye filter:

Kolonner:

Slik tilpasser du kolonner
Trykk på "Visning" i verktøyet og legg til/fjern ønskede kolonner.
  1. Dato for siste telling: Viser en kolonne med den datoen produktet sist ble talt
  2. Sist talt av: Viser en kolonne med navnet på brukeren som sist talte varen

Filter:

Varetelling: har telling

Med denne kan du legge til et filter med datovalg når er produkt sist ble talt.

Eksempel:
Ved å legge til filter "Varetelling: har telling" og velge datoperiode 01.01.2023 til 30.06.2023 vil man få en liste over alle produkter som har blitt talt (og bekreftet) i denne perioden.

Varetelling: ingen telling

Med denne kan du legge til et filter med datovalg som viser produkter som ikke har telling registrert i ønsket periode.

Eksempel:
Ved å legge til filter "Varetelling: ingen telling" og velge datoperiode 01.01.2023 til 30.06.2023 vil man få en liste over alle produkter som ikke har blitt talt i denne perioden.

Kombiner filter
Husk at man med masseendring kan kombinere flere filter. F.eks kan man i tillegg til å filtrere på telling også legge til filter for produsent, leverandør etc.