Hurtigredigering
  • 13 Nov 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hurtigredigering

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Hurtigredigering lar deg endre visse felter på produktutvalget direkte i grensesnittet. Når endringene lagres starter en jobb som oppdaterer produktene og til slutt loggfører det hele. Enklere blir det rett og slett ikke!

Kom i gang

For å komme i gang med hurtigredigering finner du enkelt frem til de produktene du ønsker ved å bruke filter, søk og kolonner.

Når du har funnet frem til produktene åpnes hurtigredigering ved å klikke på "Handlinger"-menyen og velge "Aktiver hurtigredigering"

Redigere produkter

Etter hurtigredigering er aktivert vil enkelte felter være redigerbare.
Dette er godt synlig ved at redigerbare produkter har et redigerbart felt kontra "vanlige" produkter som har tekst som kun er lesbar.

Etter et felt er redigert vil det indikeres med en turkis ramme rundt feltet.

Bildet under viser at feltet for "Art.nr." ikke er endret, mens feltet for "Innpris" er endret og har en turkis ramme.

Ferdigstille redigering

For å ferdigstille redigering av produkter klikker man "Lagre endringer", dette vil starte en jobb som utfører alle endringer og oppdaterer produkter.

En indikator vil vise framgangen for oppdatering av produkter.

Loggen

Etter innføring av hurtigredigeringen er loggen for "Masseendring" todelt; "Handlinger" og "Hurtigredigering"

For å se loggen gå til "Oversikt" i sidemenyen, deretter kan man velge mellom de to loggtypene.

Handlinger

Handlinger viser det som tidligere het "Actions" - dette er altså større jobber som utføres på flere produkter på samme tid.

Les mer om utvidet logg for handlinger her →

Hurtigredigering

Hver hurtigredigering vil vises som en oppføring, gruppert på dato.
Eksempelvis: om Kari utfører oppdatering på 3 produkter kl. 12:30 og Lars utfører oppdatering av 7 produkter kl. 14:00 vil det vises som to oppføringer på samme dato.

Klikk på "Vis endringer" for å se en oversikt over alle produkter som har blitt endret samt hvilke endringer som har blitt gjort med status før og etter endring:

Hurtigtaster

Når du har redigert et felt kan du trykke "Enter" for å hoppe ned til samme felt på neste rad.
Du kan ogs trykke "CTRL + Enter" for å hoppe opp til samme felt på forrige rad.