Hvilke tjenester kan Personalisert Shopping integreres mot?
  • 12 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvilke tjenester kan Personalisert Shopping integreres mot?

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Personalisert Shopping kan enkelt kobles mot flere tjenester, f.eks til å sende nyhetsbrev til de som har meldt seg på en popup. Les hvilke og hvordan det settes opp her.

Installere utvidelser

Utvidelser installeres ved å gå til Utvidelser i sidemenyen. Her velger du enkelt hva du ønsker å integrere mot.

Integrasjon mot markedsføring

MailChimp

Med integrasjonen mot mailchimp.com får du mulighet til å automatisk overføre påmeldinger fra popups direkte til en ønsket liste i Mailchimp.

Denne appen forutsetter at du har et gyldig abonnement hos mailchimp.
For å finne din API-nøkkel anbefaler vi deg å lese denne artikkelen: http://kb.mailchimp.com/integrations/api-integrations/about-api-keys

1. Trykk "Installer".
  2. Skriv inn din API-nøkkel som du har fått fra Mailchimp.
  3. Trykk på "Install".

MailMojo

Med integrasjonen mot mailmojo.no får du mulighet til å automatisk overføre påmeldinger fra popups direkte til en ønsket liste i MailMojo.

Denne appen forutsetter at du har et gyldig abonnement hos MailMojo.
For å sette opp integrasjonen må du være innlogget i ditt MailMojo kontrollpanel.

1. Trykk "Installer".
  2. Følg veilederen.

Apsis

Med integrasjonen mot Apsis får du mulighet til å automatisk overføre påmeldinger fra popups direkte til en ønsket liste i Apsis.

Denne appen forutsetter at du har et gyldig abonnement hos Apsis.
For å finne din API-nøkkel anbefaler vi deg å ta kontakt med kundeservice hos Apsis.

Integrasjon mot produktomtaler

Lipscore

Lipscore er i følge de selv verdens mest effektive plattform for innsamling og utnyttelse av ratings & reviews. De hjelper bedrifter å få økt omsetning, viktig kundeinnsikt, produktkunnskap og innkjøpsmakt.

1. Trykk "Installer".
  2. Følg veilederen.

Trustpilot

Med integrasjonen mot Trustpilot får du mulighet til å automatisk sende invitasjon til dine kunder om og legge igjen en produktanmeldelse etter et fullført kjøp.

Integrasjonen benytter seg av Trustpilot sin AFS (Automatic Feedback Service) tjeneste. Les mer om denne her: https://support.trustpilot.com/hc/en-us/articles/213703667-Automatic-Feedback-Service-AFS-2-0-setup-guide

1. Trykk "Installer".
  2. Skriv inn din BCC adresse som du fikk fra Trustpilot sitt AFS-program.
  3. Trykk på "Install".