Hvordan logge inn på min side
  • 11 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvordan logge inn på min side

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Viktig!
For å aktivere engangskode og Vipps Logg inn må du først aktivere modulen "Magisk innlogging" under Apps > Innstillinger.

Sluttkunder kan logge inn på sin konto for å administrere kundeforholdet. Dersom kunden er medlem av kundeklubben må de også være innlogget for å få fordelene sine. I denne artikkelen forklarer vi hvilke tre måter kundene kan logge inn på.

Hvordan logge på

Sluttkunder har tre ulike måter å logge inn i kontrollpanelet på. Brukernavn/passord, engangskode og Vipps Logg inn.

Logg inn med brukernavn og passord

Kundene kan velge å logge seg på med lagret brukernavn og passord. Fungerer fint hvis kunden har lagret brukerinformasjonen i nettleseren, men kan være tungvint hvis man har glemt passordet. Kunden kan velge å få tilsendt nytt passord hvis man har glemt passordet.

Logg inn med engangskode

Denne innloggingen lar kundene få tilsendt en engangskode på e-post. Engangskoden er gyldig i 5 minutter og kan brukes én gang. Innloggingen er rask og effektiv og kundene slipper å huske passordet for hver gang.

Vipps Logg inn

Kanskje den enkleste måten å logge inn på. Hvis du har en aktiv Vipps-avtale kan du velge å aktivere Vipps Logg inn for dine kunder. Denne innloggingsmetoden lar kundene logge inn ved å bruker Vipps og så lenge kunden har en brukerkonto i butikken din kan de raskt og enkelt logge på.

NB!
For å kunne logge inn med Vipps må kunden ha en konto i nettbutikken med samme e-postadresse som er registrert i Vipps.

Lær hvordan du aktiverer Vipps Logg inn

Hvordan endre standardvalg for innlogging

Du kan enkelt endre hva som er standardvalget for å logge inn i nettbutikken. Se hvordan: