Import av innkjøpsordre
  • 10 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Import av innkjøpsordre

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Import av innkjøpsordre

Med import av innkjøp er det mulig å opprette innkjøpsordrer fra CSV- og XLS-filer.
Spesielt praktisk for de som har store innkjøp i regneark fra tidligere, eller mottar innkjøp fra leverandører.

Slik fungerer det:

1. Opprett en ny innkjøpsordre, eller velg en eksisterende i utkast, på den leverandøren du vil importere til.
  2. I Handlinger-menyen velger man "Importer innkjøp"
  3. Dra inn fil eller klikk for å velge
  4. Velg hvordan du vil koble sammen produkter fra fila med produktene i din butikk. Her støttes EAN (strekkode) og artikkelnummer.
    NB! Det er viktig at alle produktene og varianter som skal importeres har unike artikkelnummer/EAN.
  5. Koble kolonnene i filen mot rett kolonne i innkjøp
  6.  Klikk "Forhåndsvis import"
  7. Når forhåndsvisningen er klar kan du se over at alt stemmer. Her er det også mulig å overstyre den automatiske koblingen.
  8. Når du er klar er det bare å klikke "Opprett innkjøp".
  9. Produktene legges nå inn i innkjøpsordren og er klar til bestilling.

Viktig!
For at kobling av produkter skal bli rett må hvert produkt/variant ha unik artikkelnummer/EAN.