Innstillinger for tilbudsmodul
  • 18 Jan 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Innstillinger for tilbudsmodul

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Innstillinger for tilbudsmodulen finner man i sidemenyen til venstre.
Her har man mulighet å tilpasse enkelte funksjoner. Endringer man gjør her er brukerspesifikk slik at hver bruker kan ha egne innstillinger.

E-postadresse:
Lar deg sette hvilken e-postadresse som skal stå som avsender av tilbudet.

NB! Krever at domenet er verifisert og avsenderadresser lagt til.

Melding til kunde:
Standard melding som legges i body på e-posten som sendes. Denne meldingen kan også tilpasses for hvert enkelt tilbud når man sender det.

Status:
Velg hvilke statuser som skal vises som standard i oversikten over tilbud. Dette gjør at man slipper å laste alle tilbud hver gang man åpner tjenesten.
Mest vanlig her vil være “Utkast”. Man står fritt til å velge mer enn én status.

Produktsøk plassering:
Skal produktsøket plasseres over eller under varelinjene

Skjul rabatt i PDF:
Skjuler kolonnen med rabatt i PDF-en som sendes til sluttkunde

Vis artikkelnummer i PDF:
Vis/skjul produktets artikkelnummer i PDF-en som sendes til sluttkunde

Skjul førpris:
Om et produkt har rabtt vises kun den nye prisen og ikke førpris i PDF-en som sendes til sluttkunde.