Lipscore
  • 13 Feb 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Lipscore

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Hva er Lipscore og hvordan kan du installere det i din nettbutikk?

Norske Lipscore ble startet så tidlig som i 2013 og brukes i dag av en rekke store norske merkevarer som et verktøy for å samle anbefalinger/omtaler på nettbutikken og produktene du har i butikken. Noen eksempler på butikker som bruker Lipscore idag er Jernia, Telia, Ice & The Body Shop

Hvilken verdi kan produktomtaler gi deg?

Produktomtaler og serviceomtaler gjort av dine egne kunder som du viser frem i nettbutikken har vist seg å bidra til økt salg. Tilbakemeldinger som sine egne kunder gir på e-post etter å ha mottatt produktet ditt bygger tillit og gir ofte høyere troverdighet ovenfor andre kunder enn din egen annonsering. Produktanbefalinger øker ofte konverteringen i nettbutikken. Du kan lese mer om verktøyet på på www.lipscore.no/

Hva gjør Lipscore i din nettbutikk?

Denne appen gjør det mulig for butikken din å vise produktomtaler/stjerner på produktsiden og på kategorisiden. Produktomtaler vises som standard på den enkelte produktside og i kategori-oversikter. Aktiverer du "enable postings" tillater du at kundene dine kan poste direkte til et felt på produktsidene. Denne appen gjør det også mulig å vise service/butikk-omtaler på forsiden, om oss-siden og kontakt oss-siden. Man kan selv velge dersom man ønsker disse kundeomtalene lengre ned eller høyere opp på forsiden.

Lipscore er tilgjengelig på Mystore-plattformen for designmalene America, Europa og New York. Har du ikke noen av disse malene, kontakt kundeservice@mystore.no for et tilbud.

Slik får du Lipscore i din nettbutikk

Gå til https://www.lipscore.no/ sine nettsider og start en konto/abonnement eller kontakt Lipscore dersom dere har spørsmål om tjenesten. Når dere satt opp tjenesten, bestill denne Lipscore appen i Mystore Appstore og send oss API nøkkel. Dere vil få API-nøkkel fra Lipscore. Når dette er gjort er tjenesten klar for bruk.