Avslutt og marker som sendt
  • 04 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Avslutt og marker som sendt

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Når innkjøpet er klart er det på tide å få dette sendt til leverandør.
Dette gjøres ved å markere innkjøpet som sendt for så å laste ned filen og sende den til leverandør via e-post.

Spar tid, send innkjøpet direkte fra kontrollpanelet! Tilgjengelig på Pro og Pro +

Marker som sendt

Når innkjøpet er klart trykker man på Marker som sendt oppe til høyre. Dette avslutter innkjøpet, endrer status til “Sendt” og gjør det mulig å foreta varemottak.

Last ned innkjøpet

Etter innkjøpet er markert som sendt kan det lastes ned for å sendes til leverandør.

Valg for nedlasting finner man under “Handlinger”-menyen oppe til høyre.

Her kan man velge å laste ned som PDF, CSV eller XLSX ( Excel).

Kommentarfeltet er tilgjengelig selv om innkjøpet er sendt, det kan være smart å notere her når filen ble sendt på e-post til leverandør.

Rediger og slett

Etter innkjøpet er sendt kan man fortsatt redigere og slette det. Disse valgene finner man under "Handlinger" oppe til høyre.

Redigering støtter endring av priser og antall pr. varelinjer samt fjerning av varelinjer.

Det er ikke støtte for å legge til nye varer i en sendt innkjøpsordre.

Om man velger å slette en sendt innkjøpsordre vil det sendes ut bekreftelse til butikkeier om hvilket innkjøp som ble slettet, når slettingen fant sted og hvem som utførte sletting.